Vad ska man ge pappa i julklapp? Brukar det inte vara så att julklappar till pappa vanligen är praktiska presenter och kanske inte så personliga presenter? Strunta i kalsonger och undertröjor och läs dessa julklappstipsen till pappa.

En rolig julklapp till pappa kan vara en bättre flaska med whiskey, en som han får bossa själv över. Är det inte så att pappa dricker whiskey så är ett julklappstips till pappa att skicka honom på whiskey provning, då kommer han garanterat vidga sina vyer och du kommer aldrig mer ha svårt att köpa julklapp till pappa igen 🙂 Gillar han att laga mat så kan du alltid satsa på en bättre kökskniv, dom brukar ligga i shyssta förpackningar så det känns lite lyxigt att få.

Hudvårdsprodukter till pappa, 80-tal och middag.

Julklappstips till pappa behöver inte heller vara så dyra. En fräsch ekologisk ansiktscreme från John Masters gör att pappa garanterat kommer att vilja pyssla om sin hy fgramöver, den finns att köpa på eleven.se. Du kan också läsa på mer om hudvårdsprodukter, både för män och kvinnor, på denna blogg om just hudvårdsprodukter. Ett annat fint julklappstips till pappa kan vara att ni tar en dag tillsammans och kanske går på hans favorit restaurang ovh käjar lunch. Eller varför inte köpa en dvdbox som osar 80-tal i julklapp till pappa, något som får honom att sväva iväg i ren nostalgi. En hel dvdbox som bara är hans egen en stund.

Vill du spinna vidare på temat om hudvårdsprodukter och skönhetsprodukter till pappa har e-butiken Green People ett bra sortiment av hudvårdsprodukter för män som kan vara värt att kolla in på den här sidan.